У місті Ізмаїл Одеської області завершуєтьсяреалізація проекту з будівництва соціального житла по вул. Покровська, 34.

«Це буде триповерховий будинок на 17 окремих квартир з індивідуальним газовим опаленням. Здати житло планується вже влітку. Тут будуть завершенівсі внутрішніоздоблювальні роботи, в санвузлах буде підключено сантехнічне обладнання, на кухнях будуть встановлені газові плити. Також буде упорядкована прилегла до будинку територія.

Готові квартири за принципом «заходь і живи» буде передано під ключ ізмаїльчанам з пільгової категорії «діти-сироти».Порядок черги, а також список з категорії дітей-сиріт буде визначено виконкомом Ізмаїльської міської ради. Перевага при розподілі квартир віддаватиметься дітям-сиротам з активною життєвою позицією тародинам, які виховують дітей.

Проект фінансується з державного, обласного та місцевого бюджетів. Даний об’єкт знаходиться на контролі Президента України та Одеської обласної ради. Слід зазначити, що всі роботи виконуються вчасно, відповідно до графіку», – розповів Ізмаїльський міський голова Андрій Абрамченко.


«Будівництво соціального житла «з нуля» стало безпрецедентним випадком в Одеській області. Все це – результат системної роботи органів влади всіх рівнів в рамках реформи децентралізації, ініційованої Президентом України Петром Порошенком.Громади грають провідну роль у розбудові своїх населених пунктів, втілюють у життя масштабні інфраструктурні та соціальні проекти. Зокрема – саме громада міста Ізмаїл прийняла рішення щодо будівництва соціального житла», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Залишити відповідь