Делегація представників Біляївського району Одеської області, а саме Маринiвської, Августiвської , Іллінської сільських рад, побувала на XVII Мiжнародної спеціалізованої виставці КОМУНТЕХ – 2019, яка проходила в Києві с 5 по 7 листопада.

КОМУНТЕХ – 2019 – ключова виставкова подія в Україні, за якою затвердилася репутація найавторитетнішого галузевого заходу для усіх учасників житлово‑комунальної сфери.

За роки існування «КомунТех» став стартовим майданчиком для виходу на український ринок десятків успішних компаній, які сьогодні займають лідируючі позиції в галузі, розповідає
організатор виставкової подii- ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України, Асоціації міст України.

Щорічно керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес‑спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя вирішують завдання, що стоять перед галуззю та розробляють ефективні механізми співробітництва. Вирішення практичних питань з теплопостачання, утримання, експлуатації житлового фонду, забезпечення функціонування міського транспорту, утримання вулично‑дорожнього господарства, проведення дорожньо‑будівельних робіт, заходів з благоустрою, озеленення, санітарної очистки, поводження з твердими побутовими відходами в кожному населеному пункті України значною мірою залежать від впровадження нових досягнень і передового досвіду, які демонструє експозиція виставки.

Тематична спрямованість заходів Конгресу (конференцій, семінарів, круглих столів) присвячена актуальним питанням галузі щодо визначення стратегічних напрямків реформування житлово‑комунального господарства України.

На думку учасників делегації з Одеській області, знання, якi вони отримали на Міжнародній виставці – конгресі, допоможуть в здійсненні процесів благоустрою своїх населених пунктів.