В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув 36-річний чоловік. Поліція розслідує обставини смертельної ДТП у Подільському районі.

Подія сталася вночі на автодорозі Подільськ – Балта неподалік від села Малий Фонтан. Водій автомобіля «Опель» скоїв наїзд на чоловіка, який рухався в попутному напрямку узбіччям дороги. Кермувальник авто з місця події втік. Постраждалого в непритомному стані було госпіталізовано до лікарні, де за кілька днів він помер.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія – ним виявився житель Подільського району. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Автомобіль чоловіка поміщений на штрафмайданчик.

Дії правопорушника кваліфіковано за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами до трьох років.