В Центрі дозвілля «Портовик» м. Ізмаїл Одеської області, минулого тижня відбувся міжнародний турнір з футзалу «Izmail Cup International-2020» серед команд 2008-2009 рр.н.

Про що повідомляють на сайті Ізмаїльської міської ради.

У турнірі взяли участь вісім команд з України (Ізмаїл-1, Ізмаїл-2, ФК Зоря і ФК Татарбунари), Молдови (ФК Чадир-Лунга, ФК Локомотив і ФК Кагул-2005) та Румунії (СК Пескерушул). Як розповіли організатори турніру (відділ фізичної культури і спорту, дитячо-юнацька спортивна школа та міська федерація футболу), ігри проходили в двох групах за коловою системою. Всього в турнірі взяли участь 90 гравців, які зіграли 16 матчів.

За результатами цікавих футбольних зустрічей, перше місце виборола команда «Кагул-2005», друге місце у команди «Ізмаїл-2» і третє місце у футболістів з футбольного клубу «Зоря» (Саратський район).

Свої заслужені нагороди хлопці отримали з рук заступника міського голови Сергія Баткіліна та в.о. начальника міськвідділу фізкультури і спорту Тетяни Морій. Приємний подарунок спортсменам піднесла юна грація, вихованка відділення художньої гімнастики Ізмаїльської ДЮСШ Софія Дараган.

Фото: izmail-rada.gov.ua