Запропонована програма має на меті подолання проблеми кадрового дефіциту в Біляївському районі, зокрема забезпечення лікарських кадрів для лікувальних закладів сільської мережі.

4 березня, в актовій залі центральної лікарні під час медичної наради КНП Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги, депутат Одеської обласної ради Дмитро Чапір розповів про свою програмну ініціативу та заручився підтримкою медиків Біляївщини.

Як розповів депутат, голова районного осередку політичної партії “Довіряй ділам”, мета нової цільової програми:
— Забезпечення лікарськими кадрами лікувально-профілактичних закладів району, здійснення покращення якості медичного обслуговування населення та значного розвитку новітніх медичних технологій, впровадження нових досягнень сучасної медицини.

Розроблена програма силами очолюваної Дмитром Чапіром ГО “Небайдужі та справедливі”, при подальшому прийнятті і необхідних бюджетних асигнувань, має підтримати молодих спеціалістів в медичній сфері, для подальшого залучення їх в роботі на селі.

— В рамках програми, зможемо забезпечувати молодих медиків житлом, пільгами на послуги ЖКГ, навчання і підвищення кваліфікації та ін. Також маємо на меті збереження та забезпечення функціональності структури медичної мережі КНП “Біляївська ЦРЛ”, —відмітив Дмитро Чапір, присутнім лікарям на медичній нараді.