Біляївська районна рада на Одещині вкотре зрадила своїх виборців та жителів Біляївського району.

Не зважаючи на карантин та надзвичайну ситуацію в країні, 3 квітня в районній раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади комерційного директора Біляївського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

На Біляївщині виходить, що на переправі все ж таки коней міняють…

Як вкрай необхідний захід, його провели терміново. На засіданні в залі зібрались низка депутатів райради та робітники її апарату, більшість членів конкурсної комісії.

Хоча при цьому завідуючі 16 амбулаторій звертались з проханням на час каратнину перенести конкурсний відбір комерційного директора. 

Наразі ми не будемо розглядати процедуру проведеного конкурсу, за яких умов обрано керівника і результати конкурсного відбору. Про це ми напишемо пізніше.

Цікаво, що проведення конкурсу під час карантину та пандемії стало можливим, а ось обговорення питання створення (вдосконалення) моделі роботи лікувально – консультативних відділень в населених пунктах Дачне, Великий Дальник і Усатово — НІ.

Тоді, 17 березня в ході засідання постійної комісії з питань соцзахисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, аргументом відстрочки питання організації діяльності медичних закладів на місцях, послугував саме карантин. 👇