«Шановні жителі Вигодянської сільської ради, дотримуйтесь будь-ласка встановлених правил карантину. Бережіть себе та своїх близьких»,- звертаються до місцевих жителів з проханням в сільраді. 

На початку карантину на виконання розпорядження т.в.о.сільського голови Алли Рибачок, було проведено обстеження об’єктів торгівлі на території Вигодянської сільської ради. Надано детальні роз’яснення, щодо усунення виявлених під час перевірки недоліків та порушень.   Сільська рада закликає всіх підприємців, яким дозволено працювати в умовах карантину, звернути особливу увагу на дотримання норм та правил торгівлі.

Ведеться постійна робота з мешканцями сільської ради, які прибули з-за кордону. Відомості про прибувших з-за кордону постійно надаються до Біляївського відділу поліції та Біляївської РДА. Інспектором Біляївського відділу поліції Шкурінським О.С.  та завідуючою Вигодянським ЗПСМ Науменко І.А. постійно проводяться  з ними бесіди щодо дотримання правил самоізоляції.

За кошти сільської ради було забезпечено продуктовими наборами та ліками нужденні: четверо одиноких  мешканців, дві багатодітні сім’ї та одну сім’ю під опікою.

7 квітня було проведено перший етап дезінфекції місць загального користування по всій території сільської ради.  На наступному тижні будуть проведені роботи по другому етапу.

Сільською радою були забезпечені захисними масками 14 торгових об’єктів нашої громади у кількості 840 штук, за рахунок місцевого бюджету та підтримки т.в.о.сільського голови. Також маски були передані депутатам села Сонячне, Зоряне та «Плодове».

 За фінансової підтримки та ініціативи директора Вигодянської філії ДП «Сантрейд» Бондар Л.П. планується закупити для Вигодянської амбулаторії ЗПСМ засоби індивідуального захисту.

110 продуктових наборів передала для літніх людей Вигодянської сільської ради Мережа супермаркетів АТБ. Це спільна благодійна акція та ініціатива Міністерства соціальної  політики   України та мережі супермаркетів АТБ.  

10 квітня працівники Вигодянської сільської ради розвезли продуктові набори нужденним місцевим мешканцям, віком за 80 років.