Учасники вокальної студії Дачненського сільського Будинку культури на Біляївщині зайняли призові місця на 5-му Всеукраїнському дистанційному фестивалі “Літній ЗлатаФест — Золоті таланти України”, що відбувся 26 червня.

За інформацією керівника вокальної студії, Ольги Русланівни Тополчан, юні солісти-аматори с. Дачне, за рішенням суддівської колегії у номінації “Естрадний вокал” отримали наступні нагороди та Дипломи:

У віковій категорії 13-16 років, Перше місце зайняла Байдюк Марія, яка виконувала пісню “Обійми”. Перше і Друге місця у категорії 10-12 років, отримали Виниченко Ксенія — твір “Україна — мати” та Пожидаєва Крістіна — “На нашій Україні”.

Серед дачненців, найбільше досягнень у віковій категорії 7-9 років. Саме в ній два Перших місця зайняли Мушинський Ігор з піснею “А мати жде” та Рожок Ангеліна — “Журавлі”. Друге місце у цій категорії виборола Зелінська Злата — твір “Лише у нас на Україні.

Наймолодшою вокалісткою серед учасників вокальної студії Дачненського СБК, які змагалися на фестивалі, була Проценко Крістіна. У віковій категорії 5-6 років, дівчинка виконала пісню “Не волнуйся, папа” та посіла Друге місце.

На 5-му Всеукраїнському дистанційному фестивалі “Літній ЗлатаФест — Золоті таланти України”, здібності дітей оцінювала суддівська колегія у складі провідних діячів культури України.

Редакція газети “ТЕЗИС Одещини” щиро вітає юних талантів та бажає їм нових і нових звершень!