Місцеві жителі приміського селища Набережне відомого в народі, як Гідропорт — звернулися за допомогою до депутата Одеської обласної ради, Дмитра Чапіра.

Рано вранці, 21 вересня, депутат регіонального зібрання виїхав з робочим візитом і провів прийом жителів населеного пункту, розташованого на березі Хаджибейського лиману.

Як стало відомо, в Набережному виникли перебої в русі другого оборотного рейсу — громадського автотранспорту по маршруту №15 Набережне – Новий ринок (Одеса). За словами одного з водіїв транспортної компанії, у перевізника немає машини, щоб забезпечити рух по ранковому маршруту 8:10 з селища і 19:30 у зворотній бік.

В результаті жителям, які працюють більшістю в обласному центрі, доводиться понад годину чекати найближчий транспорт, виїжджати вранці набагато раніше або їхати пізніше з Одеси. В результаті, маршрутки значно переповнені і люди змушені відчувати постійний дискомфорт.

Депутат, не відкладаючи, зателефонував в Одеську облдержадміністрацію, нагадавши про умови договору з перевізником. Після сигналу політика, в профільному управлінні транспортно-комунікаційної інфраструктури ОДА відповіли, що в найближчі дні, робота приміського маршруту №15 має поновитися в повній мірі за затвердженим графіком.

Після цього, того ж ранку, Дмитро Чапір зустрівся з батьками учнів і директором місцевої Межлиманської загальноосвітньої школи, Галиною Виноградової. В ході виїзного прийому піднявся ще ряд важливих проблем: гальмується відкриття дитячого садка, батьків хвилює навчання дітей в умовах карантину та відсутність у школярів необхідних підручників.

Як запевнив політик, незважаючи на те, що п’ятирічна каденція завершується, планомірна робота на окрузі по відстоюванню інтересів громадян – продовжується, як і в перебігу всіх п’яти років своєї каденції. Всі звернення жителів селища Набережне взяті в роботу, здійснювану в ході депутатської діяльності.

Читайте також:

На Межлиманье определяют собственника электроподстанции — жители не могут воспользоваться льготами

http://www.www.thesis.od.ua/2020/08/13/na-mezhlimane-opredelyayut-sobstvennika-elektropodstantsii/