Початок роботи консультаційно-дорадчої кампанії DECIDE відбудеться сьогодні, 03 грудня о 14:30 у форматі онлайн. Зареєструватися на онлайн захід можна ТУТ.

Про що повідомляють у Департаменті освіти і науки Одеської ОДА.

Проєкт DECIDE (Одеська область є учасником даного проєкту) спільно з Міністерством освіти і науки України, Мінрегіон та Всеукраїнською асоціацією ОТГ розпочинає широку консультаційно-дорадчу кампанію для голів та управлінців освітою з новоутворених та реорганізованих територіальних громад «Освіта в нових громадах від А до Я» (novihromady.decide.in.ua).

Кампанія «Освіта в нових громадах від А до Я» спрямована на надання консультативно-дорадчої допомоги керівникам і працівникам органів управління освітою новоутворених і реорганізованих територіальних громад щодо розвитку ефективної системи управління освітою. У рамках першого етапу кампанії, який триватиме з листопада 2020 року по травень 2021 року, територіальним громадам будуть надаватися консультації з питань формування органів управління освітою, фінансових питань, управління закладами освіти, міжмуніципального співробітництва, стратегічного планування та комунікації з громадськістю.

Під час усієї кампанії буде проведено більше 30 онлайн консультацій та вебінарів з провідними експертами та практиками, розроблено та презентовано 6 тематичних порадників з повним пакетом зразкових документів, відеоінструкцій, інфографіки і чек-листів, а також проведено широку інформаційну кампанію з популяризації «історій успіху» та кращих практик з діючих громад.