Сьогодні, 16 квітня, проходить чергова сесія Одеської обласної ради. На пленарному засіданні зареєструвались 73 депутати. Таким чином, є кворум, необхідний для роботи. 

🏗На початку засідання голова обласної ради Григорій Діденко надав слово архітектору Наталії Головченко, яка провела презентацією проєкту капітального ремонту елементів благоустрою скверу, розташованого в межах вулиці Канатна та проспекту Гагаріна, а також у межах проспектів Шевченка та Гагаріна.

🗂Окрім цього, присутні в залі заслухали інформацію про діяльність Одеської обласної прокуратури за минулий рік, яку надав її керівник Сергій Костенко. 

📩Детально про ситуацію, що склалась навколо закриття сільських відділень «Укрпошти», та планів розповів директор Одеської дирекції АТ «Укрпошта» Сергій Дрозд. 

Нагадаємо, понад десять очільників громад Одещини підписали меморандуми з «Укрпоштою» в обласній раді 31 березня. 

Одними з перших пунктів порядку денного сесії є кадрові призначення та внесення змін до низки комплексних регіональних програм. Також депутати мають розглянути звіт про виконання бюджету Одеської області за минулий рік та внесення змін до бюджету на 2021 рік.

Проєкти рішень напередодні затвердили профільні комісії обласної ради. Загалом у порядку денному сесії — понад 60 питань.