Житель міста Біляївка Одеської області, який вбив свою співмешканку, отримав вирок суду – 11 років позбавлення волі.
В січні цього року під час вживання спиртних напоїв 54-річний чоловік зарізав 35-річну жінку за те, що та відмовила йому у коханні.

Попри те, що правопорушник довгий час вводив усіх в оману, намагаючись відвести від себе підозру, його причетність до умисного вбивства була доведена неспростовними доказами, зібраними правоохоронцями.

Про це повідомляють у Біляївському відділі поліції в Одеській області.

Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України направили до суду.

Вивчивши матеріали справи та взявши до уваги, що фігурант має непогашену судимість за вчинення іншого тяжкого злочину, суд призначив йому покарання у вигляді одинадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 54-річного чоловіка, який декілька років тому відбув покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, затримали 21 січня 2019 року. Зловмисник зарізав свою 35-річну співмешканку за те, що та відмовила йому у коханні.

Вночі у стані алкогольного сп’яніння чоловік сам прийшов до місцевого відділу поліції, але не для того, щоб зізнатися у скоєному, а, навпаки, – щоб відвести від себе підозру. Він заявив, що за місцем мешкання раптово померла його дружина і він хоче, щоб правоохоронці встановили, що стало причиною її смерті, адже вона іноді погано себе почувала.

Тоді на місце події виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що причиною смерті жінки стало проникаюче ножове поранення в серце.

Було встановлено, що конфлікт між співмешканцями стався під час спільного вживання спиртного. Зі слів чоловіка, за ніж він схопився після того, як жінка відмовила йому в коханні.