За підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення дій з використанням службового становища до суду направлено обвинувальний акт стосовно громадянки Б.

За даними слідства, громадянка обвинувачується в тому, 

що у листопаді 2020 року, бажаючи шахрайським способом заволодіти грошовими коштами, підбурила громадянина надати службовій особі Міністерства оборони України неправомірну вигоду в сумі 10 тис. дол. США за призначення його на керівну посаду в Головне управління майна та ресурсів Міноборони України.

Протиправну діяльність громадянки припинили Військова прокуратура Одеського гарнізону спільно зі співробітниками військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого управління Головного Управління Нацполіції України в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.