На Одещині жінка півтора місяця морила голодом трирічну доньку. Як вона це пояснила, про що повідомляє “Суспільне Одеси” з посиланням на правоохоронців.

36-річну мешканку Білгорода-Дністровського, що в Одеській області, підозрюють у злісному невиконанні батьківських обов’язків та домашньому насиллі над донькою. Жінка півтора місяця не годувала дитину та тримала її під замком, розповіли в пресслужбі Нацполіції регіону.

За версією слідства, жінка протягом півтора місяця морила дочку трьох з половиною років голодом та тримала її замкненою в будинку, аби ніхто з сусідів не побачив дитину в таком стані. У поліції запевнили, що в такий спосіб підозрювана довела до виснаження і себе, і свою доньку.

Поліцію викликали сусіди, які помітили, що родина перестала виходити з будинку. За словами копів, які приїхали на виклик, трирічна дитина “від безвиході почала їсти побілку зі стін”.

Сама підозрювана заявила, що якоїсь миті вдома закінчилися продукти. Через це жінка не виходила на вулицю, оскільки боялася, що в неї відберуть дитину.

Згідно з результатами експертизи, через голодання дитина “набула значного дефіциту маси тіла” та почала відставати у розвитку. Дівчинку госпіталізували, а згодом вилучили із сім’ї, додали правоохоронці.

Підозрюваній закидають порушення одразу трьох статей Кримінального кодексу України: ст. 166, ч.2. ст.136 та ст.126-1. Також копи планують позбавити жінку батьківських прав.