Спортсмени Одеської області завоювали 20 медалей (6 золотих, 6 срібних і 8 бронзових) на двох національних змаганнях з веслування на байдарках і каное, які відбулися в Дніпрі.

Про що повідомляє пресслужба НОК України в Одеській області.

Веслувальники Одеської області завоювали 9 медалей (2-2-5) на особистому чемпіонаті України пам’яті Вячеслава Сорокіна і 11 нагород (4-4-3) на чемпіонаті України серед молоді і юніорів.

Як зазначають в регіональному НОК, 17 медалей (6-5-6) з 20-ти завоювали на цих змаганнях спортсмени южненського ФСК «Хімік» Одеського припортового заводу.

За підсумками змагань Анастасія ТОДОРОВА відібралася на чемпіонаті Європи, де виступить в двох видах програми, де стала чемпіонкою. 

Даниїл ХАРЕЧКО завдяки перемогам в одиночці Даниїл завоював право вперше взяти участь в чемпіонатах Європи і світу серед молоді.

Серед юніорів відзначився 16-річний байдарочник Владислав ВОЛОШИН, який завоював повний комплект нагород на своєму першому чемпіонаті України. Юний вихованець ФСК «Хімік» став чемпіоном України в «четвірці, 500 м», завоював срібло в «двійці, 1000 м» і бронзу – в одиночці на дистанції 1000 м. Зараз він бере участь в підготовчому зборі до юніорського чемпіонату Європи, де пробується в екіпажі-четвірці.