14 червня в Одеській обласній раді відбуваєтся чергове засідання комісії з питань охорони здоров’я та соцполітики під керівництвом Дмитра Чапіра.

В ході засідання члени комісїї планують розглянути 24 питання передбачені у порядку денному.

Значна кількість питань – проєкти рішень облради, що будуть розлянуті на найближчій сесії 18 червня. Серед інших питання передачі споруд та майна Одеського обласного центру соціально значущих хвороб на баланс територіальних громад Білгород-Дністровського району. Також одним із питань постала передача Одеської обласної психіатричної лікарні №4 на баланс територіальних громад Білгород-Дністровського району.
Розглянули серед іншого й внесенння змін до цільової програми «Здоров’я Одещини на 2021-2023 роки» із подальшим залученням додаткових коштів га її реалізацію.

Комісія з питань охорони здоров’я та соцполітики продовжує робити усе можливе, задля підтримки обласних закладів охорони здоров’я як з правової, так і з фінансової точки зору. Так у рамках засідання депутатами було розглянуто одразу декілька звернень від територіальних громад регіону з запитами на покращення матеріально-технічної бази підконтрольних медзакладів.