Одеса приєднається до Всеукраїнської акції «Озеленення України», про що повідомляє Департамент систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА.

Як йдеться, у середу, 13 жовтня 2021 року, пройде Всеукраїнська акція «Озеленення України» – в Преображенському парку Одеси буде висаджено 50 саджанців ясена і клена.

Даний соціальний захід проводить VAUBOO.COM спільно з Державним агентством розвитку туризму в рамках підтримки програми Президента України «Зелена країна» з метою збільшення кількості зелених насаджень у містах та регіонах України, а також підтримки готельного сектору України.

До ініціативи долучиться «Всеукраїнська спілка спортсменів, працівників сфери фізичної культури та спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання», а також Всеукраїнська громадська організація «Територія жінок».

Екологічна акція пройде в Одесі (Преображенський парк), Трускавці (Львівська обл.), Вишгороді (Київська обл.) та Надвірній (Івано-Франківська обл.). Саме в цих областях найбільша кількість готелів зареєстрована на платформі VauBoo.com.

В Одесі захід відбудеться 13 жовтня, початок – об 11:00 (парк Преображенський).