17-річний одеський спортсмен Рустам Ахмад завоював 4 медалі, 2 з яких золоті, у відкритому чемпіонаті Хмельницької області «Подільська осінь» зі спортивної гімнастики.

Про що повідомляє відділення НОК України в Одеській області

Як йдеться, Рустам переміг у вільних вправах і на кільцях, а також завоював срібні медалі у багатоборстві і на перекладині. Спортсмени змагалися по програмі «майстрів спорту України».

У сумі багатоборства Рустам Ахмад набрав 75,4 бали за сумою шести вправ (вільні, кінь, кільця, опорний стрибок, бруси, перекладина).

«У порівнянні з попередніми змаганнями в Києві є прогрес у вільних вправах, також чистіше Рустам виконав вправи на кільцях і на брусах в перший день. А ось на коні припустився падінь і в перший, і другий дні. Також були недопрацювання у стрибках та на поперечині», – прокоментував виступ особистий тренер спортсмена Сергій Стебунов.

Тренується і навчається Рустам Ахмад в «Олімпійському фаховому коледжі імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання і спорту України».

Далі в планах Рустама Ахмада – відкритий чемпіонат міста Києва (23 жовтня) і чемпіонат України» серед юніорів (6-10 листопада).