Півтора мільярди на медицину Одещини – як розвиваються лікарні регіону.

02 грудня, у ході засідання Постійної комісії Одеської обласної ради з питань охорони здоров’я та соцполітики, голова комісії Дмитро Чапір наголосив, що частина лікарень Одеського регіону, зокрема КНП «Одеська обласна дитяча клінічна лікарня» та КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» були включені до президентської програми «Велике будівництво».

Постійна комісія Одеської обласної ради з питань охорони здоров’я та соцполітики продовжує свою плідну працю щодо покращення матеріально-технічного стану флагманів медицини регіону – обласних дорослої та дитячої лікарень. Починаючи з перших днів утворення постійної комісії діючого восьмого скликання – депутати невідкладно почали своє знайомство з лікарнями. Роботу народних обранців помітила та підтримала представницька та виконавча влада Одещини, профільний комітет парламенту та Президент України. В результаті взаємодії всіх гілок влади вдалось домогтись рекордного фінансування з бюджету у розмірі 1,5 млрд гривень.

Кошти платників податків мають піти на капітальне удосконалення комунальних некомерційних підприємств – лікарень підпорядкованих Одеській обласній раді. Менш ніж за рік – такий результат роботи постійної комісії. Відтак обласні лікарні включені до президентської програми «Велике будівництво».

Попереду новий 2022 рік і як зазначає нашій редакції Дмитро Чапір – очолювана ним Профільна постійна комісія Одеської обласної ради не збирається зупинятися на досягнутому, та продовжить свою планомірну діяльність направлену на покращення соціальної сфери, та сфери охорони здоров’я Одещини.

Більше у нашому відеорепортажі: