Вчора, 28 грудня в Одеській обласній раді розглянули питання перерозподілу бюджетних коштів.

Про що повідомляє на своїй сторінці Фейсбук депутат обласної ради Дмитро Чапір, який прийняв участь у роботі засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності.

Як йдеться, ключовим питанням стало перерозподіл понад 733 млн гривень на погашення різниці в тарифах тепло- та газопоставляючим організаціям на території області, з метою унеможливлення підвищень вартості послуг для населення.

Також під час засідання були розглянуті питання перерозподілу коштів щодо покращення закладів охорони здоров’я області. Зокрема, на умовах співфінансування – 4,5 млн грн з резервного фонду місцевого бюджету на реконструкцію дитячої лікарні №3 в Одесі, де лікуються діти зі всієї області.

Також 318 тис. грн перенаправлено на будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Старі Маяки Березівського району.

220 тис. грн перенаправлено на придбання медичного обладнання для КНП «Центральна районна лікарня» Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району.