Розпочато прийом документів кандидатів на здобуття стипендії Одеської обласної ради обдарованим дітям, про що повідомили на сайті регіонального органу місцевого самоврядування.

Як йдеться, на стипендію мають право обдаровані діти віком від 8 до 18 років, які постійно проживають і зареєстровані в Одеській області. Вона призначається 100 особам, обраним на конкурсних умовах.

Згідно з положеннями конкурсу, кандидати на здобуття стипендії можуть висуватися органами місцевого самоврядування, установами, організаціями, навчальними закладами, гуртками, спортивними секціями в особі їх керівників, а також викладачами, тренерами, батьками або опікунами дітей, в окремих випадках – самою обдарованою дитиною за принципом самовисування.

Переможців визначатимуть постійною комісією з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму — за участю представників профільних департаментів облдержадміністрації.

Документи подаються до Одеської обласної ради до 31 січня включно. Більш детальні умови — за посиланням: oblrada.odessa.gov.ua