Сьогодні, 03 червня в селі Зоряне Вигодянської територіальної громади Одеського району перейменували вулицю Московську на вулицю Миколаївську – на честь міста Миколаїв.

Про це повідомляє інтернет-спільнота “Жителі села Вигода” з посиланням на депутата сільради Євгена Волосєвича, який розмістив допис на своїй сторінці Facebook.

Як йдеться, питання під час роботи пленарного засідання сесії Вигодянської сільської ради прийнято за основу.

Після чого депутат вніс пропозицію до резулятивної частини проєкту, а саме надіслати дане рішення сільської ради Миколаївській обласній військовій адміністрації, Миколаївській обласній раді, Миколаївській районній військовій адміністрації, Миколаївській районній раді та Миколаївській міській раді

В знак підтримки та єдності, пошани місту Миколаїв, як прикладу любові до держави, патріотизму та боротьби під час військової агресії Російської Федерації проти України, – зазначає Євген Волосєвич.

В результати голосування на сесії, рішення прийнято вцілому та одноголосно. “За” проголосували всі 16 присутніх у залі депутатів, один депутат дистанційно в режимі онлайн та сільський голова.

Зокрема в мотивувальній частині проєкту зазначається, що перейменування викликано у зв’язку з військовою агресією РФ проти України, враховуючи, що вулиця Московська має назву, пов’язану із столицею країни-агресора та беручи до уваги результати Інтернет-опитування мешканців громади щодо перейменування вулиці Московська.