Літнє сонцестояння 2022: астрологи склали гороскоп на тиждень

21 червня – день літнього сонцестояння – найдовший день і найкоротша ніч у 2022 році. День літнього сонцестояння – особлива і енергетично сильна дата. 

Наші пращури в цей день загадували бажання, і завдяки магічній силі та енергії, вірили, що воно обов’язково здійсниться.

Через цю енергетично сильну дату весь тиждень може стати сприятливим для всіх знаків Зодіаку.

Саме ці дні за словами астрологів створять гармонійне тло для розв’язання особистих питань, майнових справ та сімейних розбіжностей.

Овен

Овни отримають шанс змінити життя на краще, бо цей період буде багатий на події і в особистому і в професійному житті. Досягти бажаного результату допоможуть активність та зусилля. Не забувайте і про відпочинок, щоб відновити внутрішні ресурси.

Телець

Тиждень буде напруженим, оскільки звалиться на плечі багато роботи. Але вона принесе непогане матеріальне винагородження. Також Тельцям вдасться вирішити конфлікти та перевести суперечку в конструктивне русло. Проявіть ініціативу в справах і погоджуйтеся на вигідну співпрацю.

Близнюки

Тиждень видасться легким та невимушеним із цікавими поїздками та інтелектуальною активністю. Якщо шукаєте роботу – вам усміхнеться успіхЦей період сприятливий для укладання угод, подання документів та проходження співбесід. На вихідних варто відпочити, краще – на природі.

Рак

На початку тижня може бути поганий настрій, однак після 21 червня – літнього сонцестояння – усе зміниться на краще. Після тривалого періоду труднощів настане гармонія, але для цього теж варто докласти зусиль.

Лев

Не надто легкий період для бізнесу, кар’єри, просування – вчитися та працювати важко, а сконцентрувати думки на чомусь одному взагалі неможливо. З 23 червня ці складнощі поступово зникатимуть, а до кінця тижня взагалі можливі приємні результати від роботи. 

Діва

Чудовий час для романтики, спілкування з близькими, відпочинку. Тиждень буде успішним і для роботи. Можливе додаткове навантаження, але воно принесе щедрі винагороди.

Терези

З 20 до 26 червня краще не демонструвати свої творчі проекти та громадську діяльність, бо це може викликати шквал необ’єктивної критики через людську заздрість. Перегляньте свої життєві цілі, займіться інтелектуальним самовдосконаленням, проаналізуйте життєвий досвід.

Скорпіон

Відчуватимуть труднощі в матеріальних справах, однак саме це підштовхне їх до нового етапу. Перед вами може виникнути складний вибір. Астрологи радять ризикнути. 

Стрілець

Надзвичайно сприятливий період. Інтереси значно розширяться, що призведе до розширення кола спілкування, нового досвіду та самовдосконалення. 

Козеріг

Тиждень буде багатим на ділові зустрічі, подорожі, а спектр можливостей буде широкий та різноманітний. Подорож може посприяти новому знайомству з цікавою людиною. Астрологи радять поділитися з іншими натхненням та знайти надійних партнерів.

Водолій

Зосередьтеся на одній справі та не витрачайте увагу на дрібниці. Здоровий спосіб життя, правильний режим дня та практичних підхід до виконання завдань забезпечить ефективність у роботі, що принесе і фінансову стабільність. Наладьте контакти з родичами та сусідами – це знадобиться в майбутньому.

Риби

Сприятливий час для спілкування з іноземцями, інвесторами, високопосадовцями та різними керівниками. Вам можуть запропонувати організувати громадський чи творчий проект, створити благодійний фонд або ж очолити волонтерський рух – чудова можливість проявити себе!