Вчора, 20 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 120-річчя Одеського національного технологічного університету, про що повідомляє Одеська обласна рада.

Як йдеться, з нагоди ювілею співробітникам ВНЗ вручили грамоти та подяку від Верховної Ради України, а також грамоти і відзнаки Одеської обласної ради.

Привітати трудовий колектив приїхали керівники Одеси і області та інші почесні гості. На початку президент університету, депутат обласної ради Богдан Єгоров провів гостям екскурсію сучасними лабораторіями і музеєм та розповів про подальші плани. Також відбулося спецпогашення поштової марки, присвяченої 120-річчю.

Нагадаємо, що під час сесії 7 вересня депутати Одеської обласної ради підтримали клопотання про нагородження трудового університету колективу грамотами Верховної Ради.

Одеський національний технологічний університет (ОНТУ) — один з найбільших ВНЗ Одеси і України, якому присвоєний IV рівень акредитації. Університет утворено у 2012 році після ліквідації Одеської державної академії холоду шляхом реорганізації та приєднання до Одеської національної академії харчових технологій.