На території Одеського району розпочалася національна кампанія рекрутингу “Гвардія Наступу”, про це повідомляє Одеська РВА.

Як йдеться, кампанія триває з метою підсилення Збройних сил України під час майбутнього наступу, до якого наразі триває масштабна і ретельна підготовка.

У ході кампанії, оголошеної Міністерством внутрішніх справ України, буде створено додаткові бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

В районній військовій адміністрації пишуть, що кожен громадянин, який хоче зробити власний внесок у Перемогу, захистити майбутнє своїх дітей, відновити справедливість, та готовий взяти зброю до рук, може вступити до лав нових підрозділів.

Їх формування уже розпочалося. Кістяк бригад становитимуть офіцери та солдати із великим бойовим досвідом на різних ділянках фронту, а доукомплектація відбуватиметься винятково із високовмотивованих патріотів-добровольців.

Долучитись до Гвардії Наступу можна заповнивши анкету на сайті: storm.mvs.gov.ua/ або в одному із ЦНАПів перелік яких зазначений на сайті.