У ЦНАПі Білгород-Дністровської міської ради на Одещині запрацював рекрутинговий пункт – у межах національної кампанії «Гвардія Наступу».

Про це повідомляє “Аккерман Офіційний”.

Як йдеться, звернутись в Центр надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради можливо за адресою: вул. Михайлівській, 56 у робочі дні з 9.00 до 17.00.

Нагадаємо, вчора, 02 лютого ми писали, що в Одеському районі розпочалася національна кампанія рекрутингу “Гвардія Наступу”.


Зазначимо, що «Гвардія наступу» – це професійні штурмові бригади МВС України. Команди добровольців, бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України.

Можливо приєднатись до додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Зокрема, Національна гвардія України запрошує до бригади імені Михайла Грушевського (м. Одеса). У Державній прикордонній службі України чекають у бригаді «Сталевий кордон», а в Національній поліції України – в окремому штурмовому полку «Цунамі» Об’єднаної штурмової бригади «Лють» (Одеська область).