Сьогодні, 03 березня відбулося засідання сімнадцятої сесії Одеської обласної ради VIII скликання.

Як повідомляє представницький орган місцевого самоврядування, у залі були присутні понад 60 депутатів. На порядку денному — понад 30 питань.

Серед іншого депутати підтримали внесення змін до рішення обласної ради від 19 лютого 2021 року «Про затвердження Порядку надання цільової адресної допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, та малозабезпеченим верствам населення Одеської області».

Нагадаємо, ми раніше писали, що в Одеській області планують надавати допомогу дітям військовополонених.

Депутати також підтримали низку рішень щодо сфери охорони здоров’я Одещини. Відтак, було підтримано рішення звільнити Тетяну Папіж з посади генерального директора КУ «Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи» та Вячеслава Полясного — з посади генерального директора КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр». Також підтримали припинення трьох комунальних некомерційних підприємств шляхом приєднання до інших медичних закладів.

Зазначається, що під час сесії також було підтримано дострокове припинення повноважень трьох депутатів обласної ради. Олексій Ігнатьков, Володимир Осіпов і Олег Казимиров написали відповідні заяви.