Педагоги з Одеського району стали переможцями у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року — 2022», про це повідомляє Одеська РВА.

Як йдеться, два педагоги з Одеського району на Одещині стали переможцями у різних номінаціях конкурсу «Вчитель року – 2022»: Максим Трубніков з Одеси та В’ячеслав Майорський з Чорноморська.

Конкурс щороку проводить Міністерство освіти і науки України з метою підвищення престижності професії вчителя та підтримки талановитих педагогічних працівників.

У номінації «Правознавство» переміг Вячеслав Майорський (Чорноморський економіко-правовий ліцей №1 Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області). Кандидат педагогічних наук Вячеслав Майорський є автором підручників та програм з основ правознавства, а також організатором проведення різноманітних педагогічних форумів.

Максим Трубніков — учитель року 2022 у номінації «мистецтво». Він викладає музику та мистецтво в Одеському ліцеї № 9 Одеської міської ради Одеської області, також є фронтменом рок-гурту «Друже Музико», волонтером, реконструктором українських старосвітських інструментів.